ECHIPA DE PROIECT
PSIHOLOGI
PARINTI
TINERI
ACASA
Membri:

© 2017 - emad.granturi.ubbcluj.ro

CONTACT
REZULTATE
ECHIPA DE PROIECT

Director de proiect

Membri

 

ARTICOLE


Stiri recente

Parteneri
Robert Balazsi Lector univ. dr. Robert Balazsi

Robert Balazsi currently works at the Department of Psychology, Babeş-Bolyai University. Robert does research in Organizational Psychology, Quantitative Psychology and Psychometrics. Their most recent publication is 'Bullying victimization and internalizing problems in school aged children: A longitudinal approach'.
Vezi CVCostina-Ruxandra Pasarelu Lector univ. dr. Costina-Ruxandra Păsărelu

Costina-Ruxandra Păsărelu este lector universitar în cadrul Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai.
A obținut titlul de doctor în psihologie în anul 2016 în cadrul Școlii doctorale Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific cu teza “Intervenții transdiagnostic livrate prin intermediul tehnologiei”.
Interesele sale de cercetare vizează: intervențiile validate ştiinţific adresate copiilor, adolescenţilor şi adulţilor, psihologia familiei și cuplului, intervențiile livrate prin intermediul tehnologiei (interventii online, computerizate, aplicații pe telefonul mobil, intervenții livrate în realitatea virtuală).
E-mail: costinapasarelu@psychology.ro
Vezi CV


Ruben Emanuel Nechifor Dr. Ruben Emanuel Nechifor

Ruben Emanuel Nechifor este in prezent Cercetator Stiintific gradul III in cadrul Institutului International de Studii Avansate de Psihoterapie si Sanatate Mintala Aplicata al Universitatii Babes-Bolyai, dupa ce a activat ca si Postdoctoral Fellow in cadrul (Radiological Sciences Department) Departamentului de Stiinte Radilologice la University of California Los Angeles (UCLA) in SUA (https://ucla.academia.edu/RubenEmanuelNechifor) si ca si Postdoctoral Researcher in cadrul MRI Research Centre la University of New Brunswick (UNB) in Canada (http://www2.unb.ca/mri/Personnel/photo_archive.php).
A obtinut titlul de Doctor in Ingineria Materialelor in anul 2011 in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, studiind prin Rezonanta Magnetica Nucleara noi nanocapsule polimerice utilizate in eliberarea de medicamente (https://utclujnmr.weebly.com/group-members.html) , o parte a acestor studii doctorale fiind realizate in cadrul Technische Universität Ilmenau, Germania (https://www.tu-ilmenau.de/techphys2/mitarbeiter/).
A fost absolvent al Masterului specializarea Sisteme Moleculare Complexe din cadrul Facultatii de Fizica a Universitatii Babes-Bolyai (bursier Erasmus la Universite Claude Bernard Lyon 1, Franta) dupa absolvirea studiilor nivel Licenta specializarea Fizica Medicala tot in cadrul Facultatii de Fizica a Universitatii Babes-Bolyai.
Vezi CV

 

Raluca Balan Drd. Raluca Balan

Raluca Balan este student doctorand în cadrul Şcolii Doctorale „Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific” începând din octombrie 2016. Este licențiată în psihologie (2014) și a terminat masteratul de „Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie” (2016), ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Interesele ei de cercetare vizează psihopatologia copilului şi adolescentului, mai specific mecanismele implicate în comportamentul de tip bullying.
Vezi CV

 

Mirela Claudia Filip Mirela Claudia Filip

Mirela Claudia Filip este student masterand in cadrul Masterului „Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului si dezvoltarea potentialului uman” incepand din octombrie 2017 si urmeaza formarea profesionala de psihoterapie in Terapii Cognitiv Comportamentale (CBT) sub tutela APCCR, in cadrul UBB.. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Babes Bolyai in anul 2017.
Este psiholog clinician in supervizare acrediat de Colegiul Psihologilor din Romania si isi desfasoara activitatea profesionala in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Filip Mirela Claudia.
Vezi CV

 

Sabrina Hortopan Sabrina Hortopan

Sabrina-Nicoleta Hortopan este studentă în anul I la Masterul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Este licențiată în psihologie (2018), iar domeniile sale de interes implică psihodiagnosticul și evaluarea clinică, mecanismele psihologice implicate în durerea acută la copiii din cadrul tratamentului oncologic și terapia psihologică augmentată  tehnologic.
Vezi CV